Monica Alesia, de la camera 608, a scăpat de carantină. Echipa Sanatoriului Techirghiol: La mulți ani, copil minunat! Mulțumim pentru lecția de curaj și speranță!

0
369

La Sanatoriul Techirghiol sunt mai multe persoane repatriate, aflate în carantină. Mulți par a fi sănătoşi, testele pentru COVID-19 sunt negative, iar mare parte dintre cei ajunşi din Italia la Techirghiol urmează să plece acasă, la încheierea celor 14 zile de carantină.

Monica Alesia Dobre, în vârstă de 9 ani, este domnişoara care aproape zilnic le-a lasat angajaţilor Sanatoriului Balnear Techirghiol bilete cu inimioare şi desene, în semn de mulţumire.

Azi este ziua ei de naștere și a scăpat de carantină. Cadrele medicale i-au făcut o adevărată surpriză la externare. Monica Alesia Dobre a fost întâmpinată cu tort, baloane, iar cadrele medicale i-au cântat “La mulți ani!”

“Emoții și lacrimi de bucurie! Alesia a plecat spre casă, de ziua ei, la finalul celor 14 zile de carantină! La mulți ani, copil minunat! Mulțumim pentru lecția de curaj și speranță!”, este mesajul transmis fetiței de către echipa Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol.

Video aici:

Emotii si lacrimi de bucurie! Alesia a plecat spre casa, de ziua ei, la finalul celor 14 zile de carantina! La multi ani, copil minunat! Multumim pentru lectia de curaj si speranta! Echipa Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol

Publicată de Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol pe Luni, 6 aprilie 2020

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.