Mrini Eye Hospital: Săptămânal, publicul va avea acces prin intermediul rețelelor sociale într-o sală de operație

0
128

Începând de vineri, 8 pctombrie a.c., săptămânal, publicul are acces prin intermediul rețelelor sociale într-o sală de operație. Spitalul de oftalmologie Mrini aduce, în premieră în Dobrogea, posibilitatea ca membrii familiei pacienților, spre exemplu, sa vadă cum este făcută și cât durează operația la nivelul ochilor.

Dr. Hicham Mrini, medic specialist oftalmologie, specialist în chirurgia cataractei și chirurgia refractivă, a operat până în prezent peste 11.000 de pacienți:
„Cu ajutorul a 3 camere video de ultimă generație, se poate vedea în detaliu cum intervin la nivel ocular, cum se face un implant de cristalin sau cum este fragmentat și îndepărtat cristalinul natural bolnav. Demersul nostru îi vizează și pe cei care se tem de intervenția chirurgicală. În acest fel, viitorii pacienți vor primi toate informațiile de care au nevoie”, a declarat dr. Hicham Mrini. 


Totodată, prin transmiterea intervențiilor chirurgicale, răspundem și întrebărilor persoanelor care vor sa afle mai multe despre operatiile făcute la Mrini Eye Hospital.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.