Municipalitatea a dat undă verde. Constănțeanul Cristian Mușu își va supraetaja blocul de pe strada B.P. Hașdeu

0
309

Continuă să se construiască în diferite zone ale orașului de la malul Mării Negre. Luni, 11 octombrie a.c., Primăria municipiului Constanța a emis Autorizația de Construire în vederea supraetajării unui imobil de pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu la numărul 89, Lot 3.

Conform actului emis de municipalitate, cu numărul 3115  imobilulul autorizat A.C. 205/2021 va fi supraetajat cu 20% din suprafața desfășurată a clădirii. Autorizația cu numărul 205 din 2021 prevede construirea unui imobil în regim de înălțime de P+3Etaje, Locuințe colective, împrejmuire parțială a terenului, organizare de șantier. Actele au o valabilitate de 12 luni. Beneficiarul investiției este Cristian Mușu.

Prin supraetajarea autorizată luni, 11 octombrie a.c., va rezulta un imobil de patru etaje. 

Cristian Mușu intenționează să construiască, astfel, un bloc de patru etaje pe strada B.P. Hasdeu nr. 89. Terenul are o suprafaţă totală de 22.335 mp. În prezent, pe lotul respectiv sunt locuinţe individuale.
Beneficiarul investiție a fost asociat în firma Confirmi SRL. Numele acestuia mai apare în Mamaia Holliday SA, societate aflată în lichidare.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.