Municipiul Constanța ar putea ieși din carantină înainte de 1 ianuarie 2021

0
2841
Orașul Constanța văzut de sus - FOTO: Primăria Constanța

Deoarce incidența cazurilor de COVID-19 din municipiul Constanța este în scădere pentru a patra zi consecutiv, Direcția de Sănătate Publică va solicita ieșirea din carantină înainte de 1 ianuarie 2021.

Incidența cazurilor de COVID-19 în municipiul și județul Constanța a scăzut iar. La acest moment, sunt 1.534 de bolnavi în municipiul-reședință de județ, adică o incidență de 4,91 la mia de locuitori.

Din acest motiv, Direcția de Sănătate Publică va trimite luni, 28.12.2020, către Institutul Național de Sănătate Publică, o nouă analiză de risc pentru Constanța, recomandând ieșirea din carantină înainte de termenul de 14 zile – 1 ianuarie 2021.

La nivelul judeţului Constanţa, rata de incidenţă este pe direcţia care trebuie de două săptămâni de zile. Mai avem 3 localităţi în carantină. Vor ieşi şi ele din carantină în curând”, a declarat prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa.

Reamintim că Municipiul Constanța a intrat în carantină, prima dată, pe data de 20 noiembrie, a.c., începând cu orele 20.00. apoi aceasta s-a prelungit, pe 4 și pe 18 decembrie a.c.

V.I., A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.