Municipiul Constanța tot mai aproape de un scenariu negru: rata de incidență aproape de 5/ mia de locuitori. Lista cu rata de infectare în toate localitățile constănțene

0
2616

Situație din ce în ce mai îngrijorătoare pentru județul Constanța, în ceea ce privește numărul de noi infectări cu virusul Sats-Cov-2, dar și numărul de decese raportate.

La nivel național, vineri, 6 noiembrie a.c., au fost raportate 10.260 de noi cazuri de COVID-19, însă de câteva zile numărul de cazuri/ 24 de ori au fost în număr extrem de mare, ceea ce a condus la adoptarea unor noi măsuri restrictive, asemenea celor din perioada stării de urgență: portul măștii de protecție, închiderea școlilor, circulație restricționată pe timp de noapte, magazine, piețe închise, etc.

În ceea ce privește rata de incidență la nivelul județului Constanța, aceasta a ajuns, sâmbătă, 7 noiembrie a.c., la 2.99/ mia de locuitori, iar și mai aproape de o posibilă carantinare este municipiul Constanța a cărui rată de infectare a crescut de la 4.18 (vineri, 6 noiembrie) la 4.53 astăzi.

Lista cu rata de incidență din localitățile constănțene, perioada 23 octombrie a.c.- 5 noiembrie a.c..

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.