Murad: Am avut discuţii cu persoane importante din PNL, prieteni buni, şi am simţit că pentru mine e mai bine să nu candidez din partea lor

0
2907

Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, a dezminţit în cadrul interviu acordat Focus Press mai multe zvonuri, printre care cel că ar fi acordat ajutoare alimentare doar pentru a-şi face campaniei electorală. Totuşi, a vorbit şi despre posibila candidatură la Primăria Constanţa – dacă va candida independent sau dacă va avea discuţii cu PNL.

Iată principalele declaraţii:

„În două săptămâni am distribuit 15.000 de pachete şi aproximativ 128 de tone de alimente. M-am bucurat că am putut să fiu de folos în acest moment greu pentru noi toţi. Acum pregătim încă 10.000 de pachete”.

Au fost peste 1000 de apeluri pe zi pentru pachete, dar noi nu avem o centrală telefonică performantă şi se mai strică. Cu toate astea, am distribuit între 600 şi 800 de pachete pe zi. Am citit şi pe internet mai multe zvonuri, dar nu trebuie să dau dovadă nimăniui de nimic. Eu m-am bucurat că am putut ajuta un număr de persoane”.

Candidatura la Primăria Constanţa este o variantă, dar m-aş fi bucurat şi mai mult dacă şi ceilalţi care vor să candideze să fi facut la fel cum am făcut eu (acordare de pahete – n.r.). Şi aşa beneficiau 30.000 de oameni. Cei care m-au acuzat nu au făcut decât declaraţii în loc să facă ceva concret în această perioadă de pandemie. Unde sunt? Au dispărut cu toţii?”.

„Nu am avut discuţii cu PNL pentru un sprijin politic. Eu visez un altfel de oraş, aşa cum este Oradea. Eu mă simt obligat să mă ofer în slujba oamenilor care mi-au întins o mână, mai departe depinde cum sunt perceput. Am avut discuţii cu persoane importante din PNL, prieteni buni, şi am simţit că pentru mine e mai bine să nu candidez din partea lor. Nu voi bate la nici o uşă de la nici un partid ca să fiu desemnat candidat. Să fie foarte clar!”.

Declaraţii complete în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.