Muzeul de Artă Constanța își redeschide porțile: are loc lansarea carții “Oscar Han” semnată de regretata Doina Păuleanu

0
102

Muzeul de Artă Constanța și-a redeschis porțile, vineri, 26 februarie a.c., începând cu ora 13.00, după câteva luni de pauză. Acest eveniment se află sub egida Consiliului Județean Constanța. Cu această ocazie a avut loc lansarea monografiei “Oscar Han” semnată de regretata Doina Păuleanu, istoric de Artă, fost director al Muzeului de Artă Constanța.

Prezent este și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu. Lelia Rus, directorul Muzeului de Artă Constanța a luat cuvântul și a spus: “Anul 2020 a luat de lângă noi un om minunat, cel mai cunoscut om de cultură din județul Constanța, mult regretata doamna Doina Păuleanu. Astăzi vom lansa ultima sa carte” Oscar Han”.

Este o carte pe care o citești ușor și fluent. Este o carte care a fost scrisă cu tot sufletul. Împreună cu lansarea cărții vom deschide și cele două expoziții, pe care le-a gândit doamna Doina Păuleanu, prima, expozitia “Oscar Han” , o expunere pe larg fin faze diferite ale creației sale”, a declarat Leila Rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.