Naționala de rugby a României așteaptă meciul cu Belgia. Un jucător de la CS Tomitanii printre jucătorii convocați

0
61

Naționala de rugby a României așteaptă meciul cu Belgia. Un jucător de la CS Tomitanii printre jucătorii convocați

Selecţionerul echipei naţionale de rugby a României, Andrew Robinson, a convocat un lot extins de 41 de jucători pentru meciul restant al primei reprezentative cu Belgia, programat la 7 februarie, în Rugby Europe Championship 2020 informează site-ul oficial al FRR.

Reprezentanta Dobrogei pe prima scenă a rugby-ului românesc, CS Tomitanii, trimite sub tricolor un jucător. Este vorba despre Cristian Boboc, jucător de linia a III-a.

Pentru Cristian este prima convocare, el a mai făcut cochetat cu lotul României anul trecut când a fost prezent la un stagiu de pregătire în Antalya.

“Sunt onorat de această convocare. Cred că este visul fiecărui jucător să facă parte din echipa națională.Meciul cu Belgia este unul cu o miză foarte importantă pentru rugby-ul românesc.” a declarat Cristian Boboc.

Echipa naţională de rugby a României întâlneşte selecţionata Belgiei, pe 7 februarie (ora 15:30), pe Stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova, în ultima etapă a ediţiei 2020 a Rugby Europe Championship. Conform FRR, partida se va disputa fără spectatori.

Înaintea ultimei etape din REC 2020, pe primul loc se află Georgia, cu 19 puncte, urmată de Portugalia, 9 puncte, Spania, 9 puncte, Rusia, 8 puncte, Belgia, 7 puncte, România, 5 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.