Năvodărenii au alergat pentru Andrei, tânărul diagnosticat cu tumoră osoasă. Iulian Iacomi, organizatorul crosului umanitar: “Am fost foarte mulțumiți că am putut să ajutăm”

0
1844

Năvodărenii s-au mobilizat și au alergat pentru tânărul Andrei Mitrea, de 22 de ani, diagnosticat cu tumoră osoasă. Aceștia au participa la crosul umanitar “Împreună pentru Andrei”, organizat de Family Runners. Evenimentul a avut loc duminică, 3 ianuarie, la Stadionul “Flacăra” din Năvodari.

Crosul a decurs neașteptat de bine. Este al cincilea eveniment pe care îl facem în Năvodari. Noi organizăm astfel de evenimente. Am bătut recordul propus la strângere de fonduri. La ultimul eveniment, dacă nu mă înșel, a fost 17.000 lei și astăzi avem peste 34.000 lei. Evenimentul a decurs bine. A fost multă lume. Se putea și mai bine. Întotdeauna este loc de mai bine. Am fost foarte mulțumiți că am putut să ajutăm. Am rămas surprins plăcut de fiecare dată. Aceeași oameni simpli vin la evenimente. Năvodariul are o putere financiară extraordinar de mare, dar tot cu oamenii simpli faci treabă”, a declarat, pentru Focus Press, Iulian Iacomi, de la Family Runners, organizatorul crosului umanitar pentru Andrei.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni pe scenă, oameni în picioare, cer şi în aer liber

După acest eveniment urmează o cursă competitivă la Năvodari. “Pregătesc copiii pentru trialton: înot, biciclete și alergare și vreau să fac un concurs în Năvodari. Urmează o competiție  2 în 1, biciclete și alergare. Din cauza pandemiei nu avem posibilitate să înotăm și atunci pregătesc copiii doar pentru alergare și bicicletă. Va fi o cursă frumoasă, individuală, programată la finele lunii martie sau începutul lunii lui aprilie, în funcție și de restricțiile impuse de pandemie. Aceasta este prima competiție pe care vreau să o organizez anul acesta. Pot participa persoane cu vârste cuprinse între 7 ani și 60+. Fiecare va alerga pentru el, fiecare va pedala pentru el. Fiecare își va depăși limitele în această competiție”, susține Iulian Iacomi.

Alexandra VASILE

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.