Năvodari va avea stații de bike-sharing. Chelaru: “Am semnat contractul de finanțare pentru unul dintre cele mai importante proiecte ale orașului nostru”

0
251

Unul dintre cele mai importante proiecte ale primarului Florin Chelaru, depus în urmă cu 4 ani, va primi finanțare. Edilul susține că a semnat joi, 1 iulie a.c., contractul de finanțare pentru unul dintre cele mai importante proiecte ale orașului: “Îmbunătățirea mobilității urbane in Orașul Năvodari pe străzile ce deservesc transportul in comun: strada Rândunelelor, strada Albinelor, strada Constanței, strada Plopilor, strada Recoltei, strada Corbului, strada Nuferilor”, COD SMIS 122697.

“Acest proiect a fost depus în urmă cu 4 ani spre finanțare și iată că de va deveni realitate. Am muncit împreună cu colegii din Primărie pentru a realiza acest proiect și mă bucur că nu a fost în zadar, mai ales că impactul acestei investiții va fi unul foarte vizibil și benefic. Proiectul prevede asfaltarea și modernizarea celor mai importante străzi aflate pe traseul mijloacelor de transport în comun – aproximativ 4,3 km de drumuri“, a declarat edilul.

Zonele care se vor asfalta sunt strada Rândunelelor, strada Albinelor, strada Constantei, strada Plopilor, strada Recoltei, strada Corbului, strada Nuferilor. În aceste zone se va avea în vedere redimensionarea trotuarelor, reamenajarea spațiilor verzi de aliniament, reconfigurarea traseelor de autobuz si prelungirea acestora si in zone periferice ale orașului, investiții necesare dacă avem în vedere stadiul avansat de degradare al infrastructurii rutiere si infrastructura nemodernizata ale unor străzi din anumite zone ale orașului.

De menționat este faptul că str. Plopilor va fi modernizată în întregime prin lărgirea la 4 benzi, asfaltare integrală, amenajarea spațiilor verzi – rulouri de gazon, modernizarea aleilor pietonale, realizarea de piste de bicicliști, stații de bike-sharing si rasteluri pentru biciclete.

“Încă o dată un “Mare Bravo” și sincere felicitări, domnule primar!  Am convingerea că sunt în asentimentul tuturor cetățenilor din Năvodari care știu ce înseamnă implicarea profesională, care știu ce înseamnă efortul de a te adapta la cerintele socio-politico-economice ale UE și care simt că toate astea le faceți, din tot sufletul, pentru orașul nostru și pentru bunăstarea noastră, a cetățenilor care locuim în acest oraș cochet! Am mai spus-o și o spun, în continuare: You are The Best!“, susține Ecaterian Radu.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.