Năvodari: Zona blocurilor O va fi reamenajată complet

0
93

Zona blocurilor O din Năvodari va fi reamenajată complet. Vor fi reconfigurate zonele rutiere și pietonale, astfel încât să fie create noi locuri de parcare, iar pe anumite porțiuni se va lărgi strada pentru a fluidiza accesul rutier în zonă.

Primarul Florin Chelaru a mers la fața locului pentru a verifica stadiul lucrărilor și pentru a le da indicații muncitorilor care au început deja curățarea terenurilor și pregătirea lor.

”Am profitat că astăzi vremea a fost mai prietenoasă și am ieșit pe teren împreună cu echipele din Primărie pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce privește reamenajarea zonei blocurilor O, care nu s-a mai făcut dinainte de Revoluție. Din discuțiile cu dvs, locatarii din acest areal, am putut găsi cele mai bune soluții pentru resistematizare pentru a crea un echilibru între nevoia de parcări și amenajarea spațiilor verzi. Apoi, se va asfalta carosabilul și vom amenaja trotuarele. De asemenea, în zonă, pe terenurile disponibile, vom pune rulouri de gazon cu sistem de irigații și vom planta arbori. Îmi doresc foarte mult să schimbăm în bine orașul Năvodari și o vom face împreună, luând fiecare cartier și stradă la pas”, a precizat Florin Chelaru.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.