Nelu Tătaru: Starea de alertă ar putea fi prelungită după 15 iunie

0
426

Starea de alertă ar putea fi prelungită! Este anunțul făcut de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, însă decizia va fi luată de în funcţie de evoluţia epidemiei în România.

„Până în 15 iunie încă suntem în stare de alertă, iar evoluţia din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prelungirea sau nu a stării de alertă. Dacă nu o să mai fie stare de alertă o să avem relaxare, deşi mi-e greu să cred acest lucru (…)Ne trebuie o evaluare completă, iar 15 iunie nu cred că va fi data la care să nu mai prelungim starea de alertă, având în vedere şi evoluţia, focarele noi şi faptul că încă avem o transmitere în comunitate”, a declarat Nelu Tătaru, la un post tv de știri.

De precizat că numărul cazurilor de infectări a crescut în ultimele zile, duminică fiind a treia zi consecutivă în care s-a raportat un număr mare de îmbolnăviri. Potrivit unui raport al Ministerului Sănătății, duminică au fost înregistrate 189 de îmbolnăviri, faţă de 187 în ziua precedentă.

Daniel ALLBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.