Nici o zi fără șoferi beți sau fără permis, surprinși în trafic

0
59
Imagine cu rol ilustrativ. FOTO Cătălin SCHIPOR

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 224, între localitățile Tortoman și Siliștea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism pe strada Energiei din orașul Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului din comuna Oltina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.