Nicolae Ciucă: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara pe 27 decembrie campania de vaccinare anti-COVID

0
211
Participarea președintelui Klaus Iohannis și a premierului interimar, Nicolae Ciucă, la evenimentul de prezentare a Centrului național de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 de la Institutul „Cantacuzino”. Foto: gov.ro

Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat, luni dimineață la inaugurarea unui centru mobil de colectare a plasmei de la Spitalul „Gerota”, că autorităţile au făcut pregătirile necesare pentru a putea demara campania de vaccinare anti-COVID începând cu data de 27 decembrie.

Premierul interimar a participat luni, 21 decembrie, a.c., la inaugurarea Punctului mobil de colectare de plasmă convalescentă de la Spitalul de Urgenţă „Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, realizat în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională.

Avem tot ce ne trebuie astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie. Folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe toţi cetăţenii ţării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituţiile statului şi în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă şi eficientă”, a declarat Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.