Nicolae Ciucă, despre certificatul verde: “Nu cred că trebuie să abandonăm nimic, toate variantele sunt pe masă”

0
94

Nicolae Ciucă, premierul României a declarat că nu a renunțat la introducerea obligativității certificatului verde și că toate soluțiile sunt luate în calcul, în funcție de evoluția situației epidemiologice. Mai mult, ar putea fi convocată o sesiune extraordinară a Parlamentului, pentru adoptarea legii, sau Guvernul și-ar putea asuma chiar răspunderea.

Acesta a dat asigurări, joi seara, 30 decembrie a.c., într-o emisiune televizată, că discuţiile sespre certificatul verde profesional nu au fost niciodată abandonate. El a declarat, însă, că a încercat să înțeleagă rolul certificatului verde și, în cazul în care situaţia o impune, Parlamentul ar putea fi convocat în sesiune extraordinară pentru a dezbate legea privind introducerea certificatului verde.

Fiecare dintre aceste variante se găseşte pe masă şi, în felul acesta, dacă situaţia o va impune, vom face apel la Parlament să intre în sesiune extraordinară şi să adoptăm una dintre ele – fie legea care există acum, cu amendamentele necesare, fie o asumare la nivelul Guvernului, astfel încât să putem să avem acest certificat COVID”, a declarat Nicolae Ciucă.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.