Nicolae Moga, cetățean de onoare al comunei Limanu

0
272

La hramul bisericii din Limanu, de Sf. Nicolae, senatorul Nicolae Moga a primit titlul de cetățean de onoare al localității.

Titlul de cetățean de onoare a fost înmânat senatorului Nicolae Moga de primar și de reprezentanți ai Consiliului Local, în mijlocul comunității, participanți la sărbătoarea bisericii.

„Domnul Nicolae Moga este cetățean de onoare al comunei Limanu! Nicolae Moga este omul care ne-a ajutat necondiționat de fiecare dată când am avut nevoie de susținere. A fost întotdeauna aproape de comunitatea noastră și a fost cel pe care ne-am bazat de fiecare dată când am avut proiecte dificile. Astăzi, în zi de mare sărbătoare, am avut ocazia să îi mulțumim și să îi arătăm domnului Moga cât de mult înseamnă dânsul pentru noi, familia Limanu. Va fi întotdeauna binevenit în comunitatea noastră și, de astăzi, domnul Moga este chiar cetățean de onoare al comunei.

La mulți ani, domnule Nicolae Moga și vă mulțumim pentru prietenie și susținerea necondiționată!“, a declarat primarul Daniel Georgescu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.