Niculae Dușu, unul dintre cei mai bogați constănțeni, pregătește construcția unui hotel de 4 stele și vrea să intre pe piața din București

0
1608
Niculae Duşu, Mihai Daraban

Omul de afaceri Niculae Dușu pregătește construcția unui hotel de 4 stele în zona Foișorul de Foc din centrul Bucureștiului, pe care intenționează să îl afilieze unui lanț internațional, potrivit Profit.ro.

Autorizarea proiectului este acum întârziată de obținerea prelungirii cu un an a certificatului de urbanism, din aprilie 2021, și a avizelor de la Ministerul Culturii. Am fost obligat să fac un Plan Urbanistic Zonal, pentru că o parte din teren este amplasat într-o zonă protejată, iar acum aștept de peste 7 luni după documentele de prelungire a certificatului de urbanism“, a declarat, pentru Profit.ro, Niculae Dușu.

Niculae deține hoteluri și pe litoral: „Nu este atractivă hotelăria, nici măcar pe litoral, deși se investește masiv. Eu am hoteluri pe litoral și nu pot spune că sunt fericit, mai ales în aceste momente. Totuși, în industria hotelieră este importantă locația. Funcționează multe hoteluri în București, dar este nevoie de servicii de calitate și locația primează“.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.