Noi acțiuni de îndepărtare a șacalilor și mistreților din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării

0
251
Delta Dunării. FOTO Alexandra VASILE

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunță că în perioada 14 octombrie – 9 noiembrie 2019 se vor desfășura noi acțiuni de îndepărtare a șacalilor și mistreților din zonele Somova, Sireasa, Dunavăț, Tatanir și Ivancea.

Acțiunea se va desfășura în baza Contractului de prestări servicii nr. 8/11.04.2019 privind îndepărtarea/recoltarea exemplarelor din speciile de faună sălbatică, a porcilor mistreți și a șacalilor din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD) încheiat între ARBDD și Regia Națională a Pădurilor – Direcția Silvică Tulcea și a Autorizației pentru recoltarea de animale din fauna sălbatică nr. 9/25.09.2019 emisă de ARBDD, cu respectarea tuturor prevederilor legale privind cotele și zonele de recoltare admise“, potrivit ARBDD.

 Pentru informarea populației din zonă și prevenirea oricăror evenimente nedorite, au fost anunțate autoritățile unităților administrativ-teritoriale precum și structurile Ministerului de Interne din raza respectivelor fonduri de vânătoare.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.