Nordis Group, deținătorul unui resort din Mamaia, a proiectat Drapelul României pe clădiri din New York, Londra și Tel Aviv, de 1 Decembrie

0
817
Steagul României pe Times-Square. foto Europa FM

Culorile tricolore ale României au putut fi văzute pe clădiri importante ale New Yorkului, Londrei și Tel Avivului. Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group, cel care deține un resort de 5 stele în stațiunea Mamaia, a pus drapelul României pe mai multe clădiri simbol din cele trei mari orașe, un cadou pentru românii de pretutindeni, de Ziua Națională a României.

Pe ecranele uriașe ale Times Square, Westfield și Azrieli Center s-a putut vedea, pe 1 Decembrie, pe lângă steagul României, mesajul “Trăiește propriul basm în Transilvania”. Mesajele și tricolorul românesc au fost proiectate pe ecranele uriașe de către Nordis Group, un dezvoltator imobiliar din România, specializat în construcția de clădiri premium. Reprezentanții acestui brand au dsrit să transmită ceea ce reprezintă România, dincolo de poveștile cu vampiri, vârcolaci și castele bântuite.
Din foarte multe puncte de vedere, România merită sa fie o destinație de top în lume. În ultimii ani, lucrurile s-au schimbat din foarte multe puncte de vedere în România, aici unde avem parte de natură generoasă, diversitatea mare – munte, Delta Dunării, zone conservate, agricultură bio, inclusiv investiții recente în infrastructură, iar toate acestea fac ca țara noastră să se ridice la cele mai înalte așteptări.
Pentru 2021, de îndată ce situația actuală globală se va stabiliza, ne dorim ca România să fie cât mai sus pe lista opțiunilor pentru turiștii internaționali.
Țara noastră are un potențial extraordinar, cu natură și peisaje bogate, diverse și dispunem de confortul necesar pentru vacanțe extraordinare, la malul mării, in Deltă sau la munte. (…) Considerăm că este responsabilitatea noastră, a tuturor, să facem din România un loc de dorit și pentru turiștii străini
”, explică Emanuel Poștoacă, fondatorul companiei care a inițiat campania, citat de Europa FM.

Despre companie și noul concept imobiliar
Nordis Group este un brand românesc, grup de firme format din șase entități, care își desfășoară activitatea în dezvoltarea imobiliară, industrie hotelieră, construcții, arhitectură, consultanță imobiliară, administrare imobile. Companiile din portofoliul Nordis Group sunt Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture și Nordis Property Management.

Așa cum arătam mai sus, “Nordis Mamaia 5 ***” este un ansamblu format din hotel de 5 stele și apartamente rezidențiale, situat în zona de Nord a stațiunii Mamaia. Într-un articol publicat în urmă cu câteva luni, arătam avantajele unei astfel de investiții, respectiv achiziționarea unei camere în acest complex. Asta pentru că proiectul Nordis Mamaia propune un stil nou de abordare în domeniul imobiliar: investiția într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar și poate fi folosită timp de o săptămână pe an. Adică, dacă vă cumărați o cameră într-unul din hotelurile Nordis, compania vă plătește chirie pentru perioada în care nu vă folosiți de camera respectivă.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.