Nouă victime în urma incendiului izbucnit la blocul din kilometrul 4-5: un bărbat internat la ATI

0
4517

Un bărbat a fost internat pe Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța, cu arsuri pe corp și la nivelul căilor respiratorii, în urma incendiului din cartierul Km 4-5 din Constanța. Alte opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale,  dar nu au avut nevoie de spitalizare, potrivit reprezentanților Spitalului Județean Constanța.

Un număr de șapte adulți și doi minori au fost transportați la Spitalul Județean Constanța, în urma incendiului care a cuprins un bloc din municipiul Constanța. Potrivit reprezentanților unității, un singur pacient, adult, se află în stare gravă, intubat, la Terapie Intensivă, după ce a suferit arsuri pe corp.

Azi noapte în Spitalul Județean de Urgență Constanța au ajuns nouă pacienți, este vorba despre șapte adulți și doi minori, la nivelul unității medicale s-a activat planul alb, aceștia au fost imediat preluați și investigați de către echipe multidisciplinare de medici. Un singur pacient a fost preluat pe codul roșu fiind urgență majoră cu arsuri de căi aeriene superioare și arsuri pe 7% din suprafața corporală, acesta se află în momentul de față la terapie intensivă, este intubat, dar starea sa de sănătate este stabilă, celelaltă opt persoane nu au avut nevoie de spitalizare”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Constanța.

Reprezentații ISU Dobrogea au comunicat că: 35 apartamente au fost afectate de flacări, 5 adulți au fost transportați la spitalul modular militar instalat pe Stadionul Portul (dintre care 4 bărbați 1 femeie). O femeie cu un copil a fost transportată la caminul Direcția Generală de Asistență Socială.

Primăria a identificat un bloc cu 23 de apartamente disponibile în caz de nevoie.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.