Noul director al Direcției Patrimoniu și Cadastru a Primăriei Constanța, specialist DNA

0
1200

Ion Cătălin Cucoară, specialist al Direcției Naționale Anticorupție, este noul director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Ion Cătălin Cucoară și-a încetat raporturile de muncă cu Direcția Națională Anticorupție – Sediul Central, la data de 6 noiembrie a.c., și este noul director al Direcției Patrimoniu și Cadastru din cadrul Primăriei Constanța. El este unul dintre specialiștii D.N.A. care au întocmit constatarea tehnico-științifică în Dosarul Retrocedărilor, pe baza căruia primarul Radu Mazăre a fost cercetat de procurorii Anticorupție și condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție, la nouă ani de închisoare, pentru retrocedarea ilegală a unor imobile preluate abuziv în perioada 1945 – 1989 și un prejudiciu adus statului de 100 de milioane de euro.

Potrivit declarației de avere, Ion Cătălin Cucoară deține două terenuri în intravilan, de 900mp în total, și 1ha de teren extravilan. De asemenea, este proprietar al unei case și al două apartamente, toate în Constanța, și circulă cu un Voskswagen Multivan fabricat în 1995.

Specialistul D.N.A. deține și hârtii de valoare (titluri de stat, certificate sau obligațiuni) de 3.000 de lei, acțiuni sau părți sociale în societăți comerciale de 50.000 de lei și o asigurare de 7.500 de lei.

În anul 2019, Ion Cătălin Cucoară a obținut venituri de 45.000 de lei, salarii de la Ministerul Muncii, perioada martie – octombrie.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.