Nu s-a încurcat: a furat 6 sticle de Moet, în valoare de 1.400 de lei, din Metro

0
4873
Sursa foto: Metro

Un puști de 19 ani, din Constanța, a crezut că dă lovitura, în momentul în care a decis să fure câteva sticle cu băuturi scumpe din magazinul Metro de pe variantă. A fost prins, însă, iar dosarul său a ajuns deja la Parchet, iar tânărul a fost arestat.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului T.C., în vârstă de 19 ani, recidivist, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:

La data de 18.01.2021, în jurul orei 18:40, a luat cu scopul de a-şi însuşi pe nedrept șase sticle cu băuturi alcoolice marca Moet&Chardon Brut Rose de 0,75 l fiecare din incinta magazinului Metro aparținând Metro Cash & Carry România S.R.L., situat în mun. Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 237, jud. Constanţa, cauzând astfel un prejudiciu în valoare totală de 1.415,34 lei, nerecuperat.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de către organele de cercetare din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţasub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul T.C..

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.