Nuclearelectrica, partenerii proiectului Narada. Directorul Ghiță: “Elevii de astăzi vor fi specialiştii de mâine şi este datoria noastră să avem grijă ca ei să beneficieze de cele mai bune condiţii de studiu”

0
91
Cosmin Ghiţă, directorul general al Nuclearelectrica

Nuclearelectrica s-a alăturat proiectului HartaEdu în calitate de partener strategic pentru că reprezentanții singurului producator de energie nucleară din România apreciază utilitatea acestui proiect pentru instituțiile de învățămant din România. Sprijinul oferit de Nuclearelectrica va crește capacitatea de intervenţie a organizaţiei Narada prin HartaEdu si va crea astfel posibilitatea de a răspunde și soluționa mai multe alerte ale şcolilor.

“Ne bucurăm să fim partenerii Narada în acest program extrem de util pentru şcolile din România. Investiţia în educaţie este una dintre priorităţile noastre şi ne dorim să contribuim cât mai mult la creşterea şi dezvoltarea generaţiilor de mâine. Noi, la Nuclearelectrica, considerăm că oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a noastră, iar performanţa trebuie încurajată şi sprijinită încă din primii ani de şcoală. Elevii de astăzi vor fi specialiştii de mâine şi este datoria noastră să avem grijă ca ei să beneficieze de cele mai bune condiţii de studiu şi de cât mai multe oportunităţi de creştere şi dezvoltare“, a declarat Cosmin Ghiță, directorul general al Nuclearelectrica.

La 3 luni de la lansarea proiectului HartaEdu, s-a strans suma de 1,5 milioane de lei pentru dotarea şi modernizarea şcolilor înscrise în proiectul HartaEdu, o platformă online prin care instituţiile de învâţământ pot introduce alerte, iar mediul privat se poate mobiliza pentru a le sprijini. Pe platformă au fost înscrise peste 550 de alerte, iar numărul copiilor care au nevoie de ajutor se ridică la peste 100.000. În trei luni au fost soluţionate peste 90 de alerte, cu cei peste 1.5 mil. lei strânşi si au fost impactati aproximativ 10.000 de copii.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.