Nufăr Costencov: “Îmi doresc foarte mult să putem beneficia de transport în comun cu autobuzele CT Bus pentru a oferi fiecărui locuitor al orașului Murfatlar un transport civilizat, curat și modern”

0
67

Oraşul Murfatlar are un potenţial turistic extraordinar, dar şi neajunsuri pe măsură, pe care administraţia locală 2020-2024 va trebui să le gestioneze rapid. Focus Press a stat de vorbă cu unul dintre candidaţii la funcţia de primar al oraşului Murfatlar, Nufăr Costencov, şi cu doi dintre candidaţii din lista PSD pentru Consiliul Local Murfatlar – Dalila Agi – Amet şi Marin Dinu – pentru a înţelege care este viitorul acestui oraş, care sunt proiectele şi soluţiile lor pentru rezolvarea problemelor.

Unul dintre subiectele abordate: curăţenia – o problemă des reclamată de cetăţenii din Murfatlar; la rândul ei, Dalila Agi-Amet s-a referit la educaţie, în timp ce Marin Dinu a vorbit despre sistematizarea stradală. Odată atins acest punct, din discuţie nu a putut lipsi transportul în comun, candidatul la funcţia de primar, Nufăr Costencov declarând că şi oraşul Murfatlar ar trebui să beneficieze de proiectul CT Bus propus pentru zona metropolitană. “Îmi doresc foarte mult să putem beneficia de transport în comun cu autobuzele CT Bus pentru a oferi fiecărui locuitor al orașului Murfatlar un transport civilizat, curat și modern. Dacă veți hotărî că îmi acordați votul de încredere pe 27 septembrie 2020, în prima ședință de Consiliu Local în calitate de primar voi susține în fața consilierilor și le voi cere sprijinul pentru a supune la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea intenției de participare a orașului Murfatlar în contextul înființării “Asociației de dezvoltare intercomunitară pentru transport persoane” Constanța pentru prelungirea transportului în comun care leagă municipiul Constanța de orașul Murfatlar” – afirmă Costencov.

Comandat de PSD filiala Constanţa

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.