Numărătoarea paralelă a PNL îl dă pe Chiţac învingător la diferenţă confortabilă de Făgădău

0
1506

Constanţa va avea primar de la PNL, o reuşită de proporţii pentru acest partid. Urbea de la malul mării încheie 20 de ani cu PSD la cârma municipiului şi judeţului şi trece într-o nouă etapă – cel puţin aşa indică exit-poll-urile, dar şi numărătoarea paralelă a PNL.

Înfrângerea PSD a fost recunoscută şi de Felix Stroe, într-o declaraţie susţinută la sediul partidului, în timp ce edilul Decebal Făgădău nu a dorit să facă declaraţii:

Felix Stroe, declarații după rezultatele Exit-poll

Publicată de Focuspress pe Duminică, 27 septembrie 2020

Candidat şi în 2016 din partea PNL, Vergil Chiţac reuşeşte în 2020 un scor care îi aduce victoria, spun liberalii, din a căror socoteli a reieşit, la orele 04.00 dimineaţa că au învins la municipiu cu 3000 de voturi peste al doilea clasat, Decebal Făgădău. Abia pe locul 3 se clasează Stelian Ion, mai indică numărătorea paralelă a PNL, dar trebuie aşteptat, desigur, rezultatul final şi oficial.

Conform numărătorii paralele a PNL, în 186 de secţii din totalul de 211, Chiţac a ieşit învingător. Declaraţiile lui Vergil Chiţac, la sediul de partid, după exit-poll-ul de ieri:

#VergilChiţac, declarații de presă după aflarea #exitpoll parțial la #alegerilor locale

Publicată de Focuspress pe Duminică, 27 septembrie 2020

A.C.

UPDATE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.