Nuntă cu mireasă minoră, “stricată” de poliţiştii din Valu lui Traian

2
18355

Poliţiştii aflaţi duminică în patrulare în localitatea Valu lui Traian au sesizat că pe strada Poteca din comună are loc o petrecere. În sprijin au fost solicitate mai multe echipaje de pe raza Secţiei 1 (Agigea, Cumpăna), iar în urma verificărilor s-a stabilit că avea loc o nuntă în comunitatea de romi.

Organizatorul nunţii era Lucian L., tatăl miresei (fata nu are mai mult de 16 ani), iar invitaţii, în număr de 33, s-au manifestat destul de recalcitrant la vederea poliţiştilor. Au fost aplicate amenzi, după cum urmează: tatăl miresei a fost sancţionat cu 3000 de lei, o persoană care făcea scandal, cu 2500 de lei, două persoane cu câte 2000 de lei, iar ceilalţi 30 de participanţi, cu câte 500 de lei. Petrecerea, începută undeva în jurul orei 15.00, s-a încheiat la scurt timp, cei prezenţi fiind trimişi acasă.

În prezent, astfel de petreceri sunt interzise, având în vedere măsurile de combatere a răspândirii COVID-19.

D.A.

2 COMENTARII

  1. Pe 28 februarie a avut loc un botez cu peste 50 de persoane cu lăutari +membri familiei cam intotal vreo 90 de persoane. Au avut botezul în Corbu la restaurant iar scaldatoarea acasă cu încă peste 30 de persoane. Ei cum au avut voie și na intervenit nimeni. Sau țigani care fac grătare zilnic în fata porți și nunti peste nunti cu lăutari și peste 50 de țiganii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.