O butelie defectă a lăsat pe drumuri 4 suflete, la Agigea

0
2422

Caz dramatic în localitatea Agigea. Mai multe persoane au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce o butelie a explodat și le-a distrus locuința. Potrivit unei postări pe Facebook, mai multe persoane s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe cei rămași pe drumuri, chiar la începutul iernii.

O persoană binevoitoare s-a oferit să strângă ajutoare pentru cele patru suflete rămase fără adăpost și fără de nici unele. În speță, este vorba despre doi frați, cu vârste de 35-40 de ani, muncitori, care locuiau într-o casă împărțită în două. Într-o parte locuia unul dintre ei, împreună cu mama lor, o femeie în vârstă, iar în cealaltă parte locuia celălalt, care are în întreținere pe fiica sa, de 12 ani.

„În momentul exploziei, era în casă doar fetița care, din fericire, a reușit să iasă și să scape cu viață. Cei doi frați au rămas fără absolut nimic chiar înainte de sărbători. Nu au haine și nimic altceva care să le ușureze situația nefericită. Cele două case au rămas doar cu fundația, iar aceștia stau pe la prieteni/neamuri care nu îi pot găzdui definitiv (…) Nu suntem ONG sau asociație, doar oameni”, a precizat persoana care a avut inițiativa de a strânge ajutoare pentru cei patru rămași pe drumuri.

Potrivit acesteia, se pot dona electrocasnice, haine și orice altceva care poate fi de folos. Persoana de contact: Pașca Antonia.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.