O constănțeancă, celebră în Marea Britanie: fotografiile ei preluate de BBC News și BBC News UK

0
849

Contănțeanca Cristina Busca și-a văzut visul împlinit. Este fotograf cunoscut și apreciat în Marea Britanie, după ce fotografiile acesteia au fost preluate de gigantul trust de presă BBC News și BBC News UK.

Ea este cunoscută în lumea modei, fiind apreciată, mai ales pentru imaginile surprinse pe podiumul evenimentului de moda, London Fashion Week, scrie CamCam Studios, un studio TV fondat de tineri români în Anglia.

Cristina Busca, cu rădăcini românești și o pasiune înflăcărată pentru fotografie, a reușit să surprindă momente care i-au marcat cariera de fotograf. Imaginile sale au ajuns pe dispozitivele a sute de mii de oameni din întreaga lume dupa ce BBC News a preluat cateva imagini ale Cristinei in care apare Beth Matthews, un model atipic, cu Sindromul Down.

Cristina spune că în momentul în care cei de la BBC au luat legătura cu ea pentru a-i prelua fotografiile, a crezut că totul este o glumă proastă pusă la cale de cineva.

Modesta din fire, Cristina consideră că mai are multe de învățat î ale fotografiei dar că pasiunea și dorința de a fi prezentă la cât mai multe evenimente de acest fel, au ajutat-o să se facă remarcată.

Povestea însă nu se oprește aici. În spatele imaginilor uimitoare se află o altă poveste inspirațională. Beth Matthews, este un model cu Sindromul Down, o prezență strălucitoare în lumea modei, a defilat pe podiumuri ale modei internationale si a avut aparitii in reviste de top, precum Vogue.

Vrem să subliniem nu doar talentul Cristinei Busca, ci și impactul ei asupra lumii modei și a artei vizuale. Imaginile sale preluate de BBC News si BBC News UK demonstrează că arta transcende granițele naționale și că frumusețea poate fi găsită în fiecare colț al lumii. Cu Beth Matthews și designerul său, Cristina Busca ne amintește că diversitatea și pasiunea sunt cele care fac moda și arta cu adevărat speciale.

Suntem mândri că o cunoaștem și că în continuare, noi, cei de la CamCam Studios colaborăm cu Cristina Busca în cadrul mai multor proiecte de promovare a antreprenorilor români din diaspora.

Cu această ocazie o felicităm pe Cristina pentru motivație, perseverență și dedicare și promitem să revenim cu un material video în care să ne poveastească această experiență

Felicitări Cristina Busca”, transmit spun cei de la CamCam Studios.

L.?.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.