O familie își creează propriul restaurant, astfel încât să poată „mânca în oraș” pe toată perioada izolării

0
335

Când Guvernul a anunțat că toate pub-urile, barurile și restaurantele se vor închide, a fost o zi tristă pentru toată lumea. Dar o familie din Scoția a venit cu un mod creativ de a „mânca afară” în timp ce stau înăuntru, notează ladbible

Gary și Liz Paterson din Perth erau îngrijorați de modul în care blocarea le va afecta designul grafic și agenția de tipărire – și ce le-ar putea spune copiilor lor Violet, de 9 ani, și Arthur, de 6 ani, despre acest lucru.

În încercarea de a-i înveseli, părinții au spus că îi vor scoate „afară” la cină dacă se descurcă bine în prima săptămână de școală la domiciliu. Și uite așa, „The Teeny Tiny Restaurant” s-a născut într-o casă de joacă din grădină.

În fiecare sâmbătă seara, restaurantul se deschide cu o temă diferită, Gary și Liz folosindu-și experiența în proiectare și imprimare pentru a schimba înfățișarea restaurantului; Sâmbăta trecută a fost „McPaterson’s”, care și-a luat inspirația dintr-un anumit lanț de fast-food.

Dar, în timp ce The Teiny Tiny Restaurant probabil nu ar fi o alegere atât de populară în perioadele normale – având în vedere că clienții trebuie să gătească singuri mâncarea și să soele vasele după aceea – se dovedește un succes uriaș în aceste perioade compromise.

Gary are multe idei și teme diferite pe care le-au planificat, inclusiv o noapte de ciocolată a lui Willy Wonka, o noapte grecească, o noapte de schi de la Ocean Beach Club Apre, o noapte chinezească și o noapte de celebritate.
Dar aceasta nu este o problemă, deoarece datorită cererii populare, creația de carantină va rămâne deschisă odată ce totul se va termina.

Gary a spus: „Fără îndoială, vom deschide restaurantul sâmbătă după perioada de izolare. Totul a început ca o distracție, dar cu toții ne-ar lipsi restaurantul Teeny Tiny dacă se închide acum.

Puteți urmări progresul restaurantului The Teeny Tiny pe pagina sa de Facebook.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.