O fată de 12 ani a deschis focul într-o școală din SUA: trei persoane au fost rănite!

0
166
Imagine cu rol ilustrativ

​Trei persoane au fost împușcate de o elevă de 12 ani care a venit la școală cu pistolul și a deschis focul, fiind imobilizată în cele din urmă de către un profesor. Incidentul a avut loc la o școală generală din orașul Rigby, Idaho, cele trei persoane scăpând cu viață.

Fata, elevă în clasa a șasea, se afla pe holul școlii joi dimineața când a scos pistolul din rucsac și a început să tragă, două persoane fiind rănite. Apoi a fugit în curte, unde a rănit o a treia persoană.

În cele din urmă, un profesor a reușit să o dezarmeze și a ținut-o imoblizată până la sosirea poliției, relatează Sky News . Unul dintre elevi, Yandel Rodriguez, 12 ani, a povestit: “Mă aflam împreună cu colegii mei în clasă, cu profesorul. Abia intrasem la ore și lucram când, brusc, s-a auzit un zgomot puternic, apoi încă două și mai puternice“.

“S-au auzit țipete, iar profesorul nostru a ieșit să verifice ce se întâmplă și a văzut urme de sânge“, susţin martorii. Cei trei răniți, doi elevi și un angajat al școlii, nu ar avea răni atât de grave încât să le pună viața în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.