O femeie amenință că aruncă un bloc în aer, la Năvodari. 30 de persoane au fost evacuate

0
4355

Pompierii din cadrul ISU Dorbrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 14 aprilie a.c., în orașul Năvodari. Potrivit primelor date, o femeie amenința că ar arunca un bloc în aer.

S-a intervenit cu o autospecială de stingere, un echipaj de prim-ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă, în total, un număr de 13 pompieri.

Militarii au pătruns într-un apartament, iar femeie, în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost evaluată medical la fața locului. Ulterior a fost transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Potrivit surselor noatre, femeia ar fi fost supărată că îi ploua în locuință și voia ca autoritățile să ia măsuri.

Din imobil au fost evacuați 30 de locatari.

Astăzi, în jurul orei 12.50, Poliția orașului Năvodari a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că o femeie amenință cu incendierea unui bloc de locuințe. În aproximativ 3 minute de la apel, la fața locului au ajuns 10 polițiști care au pătruns în locuința femeii și au discutat cu aceasta până la sosirea echipajului medical.

Totodată, precizăm faptul că persoanele prezente în imobilului respectiv au fost evacuate. Femeia în cauză, în vârstă de 63 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate. La adresa indicată s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea și lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Se pare că femeia a recurs la acest gest supărată că din cauza deteriorării izolației de pe bloc i se infiltrează apa în casă, iar autoritățile nu intervin.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.