O femeie din Mangalia și-a abandonat în stradă copilul de 5 ani „pentru că nu o asculta”

0
1044
sursa foto: fanatik.ro

O tânără mamă de 29 de ani și-a abandonat copilul în vârstă de 5 ani într-o zonă aglomerată din Galați, pe motiv că voia să îl pedepsească pentru că nu o asculta. Polițiștii au găsit-o pe femeie într-o comună aflată la zeci de kilometri distanță.

Polițiștii au aflat că băiatul de 5 ani a fost abandonat chiar de mama sa. Aceasta, o femeie în vârstă de 29 ani, din Mangalia, județul Constanța, care domiciliază fără forme legale în comuna Cudalbi, județul Galați, s-a deplasat în cursul dimineții de joi, 22 iulie a.c., cu un microbuz în municipiul Galați împreună cu copilul. Aceasta i-a spus copilului că merge să îi cumpere covrigi, dar de fapt aceasta l-a abandonat în plină stradă.

Femeia a fost găsită în comuna Cudalbi și a fost dusă la sediul Secției 2 Poliție pentru audieri. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abandon de familie, cercetările fiind continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Copilul va rămâne în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, potrivit Mediafax.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.