O femeie din Valu lui Traian și-a turnat spirt pe corp și și-a dat foc: motivul este halucinant

0
7284
Ambulanță la UPU a SCJU Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Alertă în localitatea Valu lui Traian. O femeie în vârstă de 52 de ani a încercat să își pună capăt zilelor: a turnat spirt pe ea şi şi-a dat foc! Femeia este în stare gravă, fiind transferată la un spital din Bucureşti.

Din primele informații se pare că victima s-ar fi dus în baia locuinței unde și-a turnat spirt pe corp, apoi și-a dat foc. A fost găsită de personalul medical al ambulanței cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. Aceasta nu era cunoscută cu afecțiuni medicale de natură psihiatrică.

De asemenea, cadrele medicale au acordat îngrijiri și unui bărbat care a suferit și el arsuri încercând să o salveze pe femeie.

Ce spun oamenii legii

„În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-ar fi autoincendiat, în timp ce se afla la locuința sa din comuna Valu lui Traian.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, de 52 de ani care, din motive personale, s-ar fi închis în baie și s-ar fi stropit cu spirt, după care s-ar fi autoincendiat.

Femeia a fost transportată la spital, suferind arsuri pe aproximativ 80% din corp. Soțul acesteia a necesitat îngrijiri medicale, întrucât a suferit arsuri încercând să o ajute pe femeie.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Surse din anturajul familiei susțin că femeia s-a incendiat pentru ca bărbatul urma sa plece în străinătate la munca, iar ea nu era de acord.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.