O firmă care vrea să construiască un bloc de 7 etaje în Năvodari are în plan şi o parcare supraetajată în Satul de Vacanţă

0
2248

Primăria municipiului Constanța a emis vineri, 10 septembrie a.c., Certificat de Urbanism societății I.O. Star Development Star SRL în vederea construirii unei parcări supraetajate de cinci etaje, plus restaurant cu terasă, în Satul de Vacanță.

Actul de Urbanism cu numărul 2715 prevede „Construire parcare supraetajată în regim de înălțime P+4Etaje-5Etaje, restaurant cu terasă, organizare de șantier și împrejmuire teren.”. Amplasamentul este situat în Satul de Vacanță, zona Luna Park din municipiul Constanța.

Societatea Io Star Development Sun SRL a luat naștere la data de 24 august 2016 cu sediul pe Aleea Hortensiei, numărul 6 din municipiul Constanța. Administrator este Şufană Ioana, iar asociați sunt firmele Alexio Star Development SRL și De toate În Construcții SRL.

Cifra de afaceri înregistrată în anul 2020 a fost de 441.110 de lei, profitul net de -263.868 de lei și datorii de 9.209.346 de lei. Societatea avea un angajat anul trecut.

Asociaţii firmei vor să construiască şi în Năvodari

Precizăm că societatea Alexio Star Development Sun SRL intenționează să construiască un imobil apart-hotel cu regim de înălțime de șapte etaje şi în orașul Năvodari. Prin urmare, a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța documentația aferentă proiectului. Totodată, construiește și în municipiul Constanța, în apropierea centrului comercial Vivo.

Societatea Alexio Star Development Sun SRL a luat naștere la data de 2 octombrie 2018, având sediul pe strada Pescarilor, numărul 67 A din municipiul Constanța. Administrator este Şufană Ioana, iar asociați sunt Şufană Ioana, Morar Anca, dar și societățile Io Star Development SRL și De Toate În Construcții SRL.

Cifra de afaceri în anii 2018 și 2019 a fost de zero lei, pe când în anul 2020 cifra de afaceri înregistrată a fost de 1.509.524 de lei, iar datoriile au ajuns, în 2020 la 7.666.454 de lei. Societatea avea în cursul anului trecut, 25 de angajați.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.