O firmă de transport ridică un hotel de nouă etaje cu restaurant, la Mangalia

1
8161

Mangalia este un oras în continuă dezvoltare care în ultimele decenii și-a însușit cu succes atributul de stațiune balenoclimaterică. Izvoarele mezotermale sulfuroase din Mangalia sunt valorificate în bazele de tratament cu rezultate recunoscute în ameliorarea bolilor sistemului osos și în tratamentele recuperatorii. Toate aceste aspecte îi fac pe investitorii imobiliari să își îndrepte atenția către Mangalia și să investească în municipiu, astfel un nou hotel de nouă etaje este pe cale să se ridice.

Mangalia le ofera turiștilor oportunități diverse de petrecere a timpului liber: plaja, vizite la muzee, monumente și cetăți care prezintă istoria locurilor, distracții acvatice, spectacole, festivaluri. În ultimii ani, mai mulți turiști au preferat Mangalia ca și loc unde să își petreacă vacanța, iar acest lucru a făcut ca în zonă să fie necesare noi spații de cazare.

În acest sens, societatea Massaro Trans a depus un proiect la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța ce vizează „Construire imobil – Hotel+Restaurant-S+P+5E+6-9Eretras”, ce va fi amplasat pe strada Iuliu Maniu nr.16, iar reprezentanții de mediu au decis că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 16.01.2021.

Firma Massaro Trans SRL a fost înființată în anul 2000 și are sediul în municipiul Mangalia pe strada Matei Basarab. Acționarii firmei sunt Mihai Florin Irimescu cu 50% din capitalul social, Marius Cosmin Popa cu 25% și Dan Lucian Georgescu tot cu 25%. Administratori sunt Mihai Florin Irimescu și Dan Lucian Georgescu. Societatea are ca obiect de activitate transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători.

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

  1. Da unde draku are Georgescu asta atatia bani? Asta nu-i bugetar, ceva directoras cu apa calda angajat al de-al lui radu Cristian pe la primarie??? Daca ma insel, scuze! dar daca-i ala nasol..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.