O firmă din Călărași primește aproximativ 20.000 de euro pentru elaborarea analizei energetice la nivelul municipiului Constanța

0
675
Foto cu rol ilustrativ

Primăria Constanța achiziționează serviciu de elaborare a analizei energetice la nivelul municipiului. Valoarea contractului este de 97.500 de lei, fără TVA, adică aproape 20.000 de euro. Firma câștigătoare are sediul în Călărași.

RCC Install Fotovoltaic este o firmă înființată în anul 2020, cu sediul în Călărași. Firma se ocupă cu „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. În anul 2020, Install Fotovoltaic a avut o cifră de afaceri de 1.020 lei, un profit net de 284 de lei și o angajați. Administratorul firmei și unicul asociat este Cristian Răzvan Culea. Firma apare ca neplătitoare de TVA, potrivit datelor publicate de listafirme.ro.

Acesta este administratorul și unic asociat al firmei Solar Energy Maintenance SRL, tot din Călărași, înființată în anul 2022. Aceasta se ocupă de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.

Petruț IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.