O firmă la care era acţionar Gabriel Comănescu investeşte într- un complex de clădiri şi dotări cu specific sportiv pentru copii

0
1222
Zona de lângă Universitate, unde se construiesc mai multe clădiri

În cursul zilei de miercuri, Primăria municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism cu numărul 1603, în vederea construirii unui complex de clădiri și dotări cu specific sportiv pentru copii, propus a fi amplasat în municipiul Constanța.

Concret, obiectivul de investiții  va fi amplasat pe Aleea Universității, numărul 54. Beneficiarul investiției este Sea Protect Group SRL, care a fost a fost înfiinţată în anul 2012. Capitalul social este deţinută de GVC Investment Company Ltd, cu sediul în Cipru, cu 95,24% din capitalul social, şi Lucian Claudiu Crăiţă, cu 4,76% din capitalul social.

Facem precizarea că acționar al societății a fost și Gabriel Valentin Comănescu pentru că, în anul 2016 a fost aprobată cesiunea, în cadrul Adunării Generale a Asociaților, a unui număr de 19 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 90,48% din capitalul social, de către Gabriel Valentin Comănescu către asociatul GVC Investment Company Ltd. Astfel, în urma acestei cesiuni, Gabriel Valentin Comănescu a pierdut calitatea de asociat al companiei.

Revenind, pe terenul în suprafață de 8321 mp se vor construi locuințe individuale, locuințe colective sau de vacanță și locuințe de serviciu, în regim izolat. Regimul maxim de înălțime este de P+1 etaj și P+2 etaje, dar și P+5 etaje și P+6 Etaje.

Cifra de afaceri a societății, în anul 2019 a fost de 10 046 374 lei, profitul net de 259 720 lei și datorii de 21 788 520 lei. Firma are un numărul 157 de anjajați.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.