O infirmieră din Mangalia s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi fals în declaraţii

0
394

O femeie ce lucra ca infirmieră într-un cămin de bătrâni din Mangalia s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi fals în declaraţii, concert, aceasta nu a anunțat angajatorul că a luat contact cu o persoană întoarsă din străinătate în ultimele 4 săptămâni, respectiv soţul întors din Belgia.


Astfel, luni, 13 aprilie a.c., pe rolul  Parchetului  de  pe  lângă Judecătoria Mangalia,  s-a înregistrat dosarul penal nr. 566/P/2020 sub aspectul comiterii infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi fals în declaraţii prev.de art. 352 alin. 1 din Codul penal şi art. 326 din Codul penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal, constând în aceea că o femeie, în vârstă de 48 de ani, infirmieră în cadrul unui cămin de bătrâni, nu a informat angajatorul că a luat contact cu o persoană întoarsă din străinătate în ultimele 4 săptămâni, respectiv soţul întors din Belgia.


În cauză de efectuează cercetări de către Poliţia Oraşului Negru Vodă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.