O învățătoare a împrumutat 2 000 de euro de la părinți pentru a juca la păcănele

0
1023
Sala de jocuri - sursa-Wall Street

O învățătoare de clasa a IV-a, din Râmnicu Vâlcea, a fost suspendată din funcție după ce a împrumutat 2.000 de euro de la părinții elevilor, bani pe care i-a pierdut mai apoi la jocurile de noroc. Aceasta nu este singura abatere a femeii. Se pare că în trecut învățătoarea ar fi furat o jucărie dintr-un magazin aflat într-un mall, dar și banii din fondul pentru manualele șocalre. 

Se pare că întreg scandalul ar fi apărut în urma unor imagini apărute pe rețelele de socializare, imagini în care învățătoare era surprinsă în timp ce fura jucăria dintr-un mall. Oamenii au recunoscut-o imediat pe femeia căreia, spun ei, i-ar fi împrumutat suma de 2.000 de euro, bani pe care aceasta i-ar fi pierdut la jocurile de noroc.

Numai de la un singur părinte aceasta ar fi împrumutat 1.000 de euro. Situația a trenat până acum pentru că părinții nu au avut curajul să depună pângere împotriva acesteia.

Conducerea unității de învățământ pare să fi știut de faptul că învățătoare este dependentă de jocurile de noroc. Mai mult decât atât, aceasta ar fi fost subiectul Comisiei de disciplină a școlii în patru rânduri până acum, printre motive aflându-se absența de la ore, limbajul nepotrivit adresat elevilor și furtul banilor din fondul pentru manualele școlare.

În ceea ce privește această din urmă acuzației, banii ar fi fost înapoiați de soțul învățătoarei, femeia primind până acum doar sancțiuni financiare.

Cel mai probabil, în urma sesizărilor făcute de părinții, învățătoarei îi va fi desfăzut contractul de muncă, potrivit Realitatea.net.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.