O mașină a fost surprinsă aruncând deșeuri în zona protejată Natura 2000. Se solicită intervenția Gărzii de Mediu Constanța

1
1096

O mașină a fost surprinsă zilele trecute, mai exact miercuri, 17 februarie ac, aruncând deșeuri în zona protejată Natura 2000. Se solicită urgent intervenția Gărzii de Mediu din Constanța, pentru luarea măsurilor privind stoparea lucrărilor de intervenție asupra configurației actuale a malurilor Lacului Siutghiol.

Se mai solicită sistarea lucrărilor abuzive de asanare a porțiunilor de luciu de apă, o verificare legală a lucrărilor de construcție desfășurate pe malurile lacului, precum și luarea de măsuri concrete de protecție și conservarea a unui sit protejat Natura 2000. Declic a demarat o campanie de strângere de semnături pentru salvarea Lacului Siutghiol. Până acum s-au strâns peste 1.000 de semnături. Petiția poate fi semnată aici.

Activistul de mediu Octavian Berceanu, propus de USR ca șef al Gărzii Naționale de Mediu, roagă constănţenii, prin intermediul Focus Press, să facă sesizări către Comisariatul judetean, dar şi către Comisariatul Naţional, astfel încât să fie îndreptate lucrurile acolo unde nu funcţionează.

A.V.

1 COMENTARIU

  1. In contextul numirii mele in functia de comisar general al Garzii Nationale de Mediu va rog sa va adresati cu sesizari catre comisariatul judetean dar si catre comisariatul national astfel incat sa pot urmarii solutionarea sesizarilor si petitiilor si sa indreptam impreuna lucrurile acolo unde nu functioneaza. Multmesc mult pentru sustinerea cauzelor de mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.