O nouă rundă de trageri cu muniție de război în Poligonul Babadag și restricții de circulație

0
227
Trageri cu muniție de război în Poligonul Babadag. FOTO Prefectura Tulcea

Pentru a permite desfășurarea fără incidente a unui exercițiu militar în Poligonul Babadag, autoritățile au impus o restricție de circulație în zonă, fiind indicate rute alternative.

În perioada 7 – 11 decembrie, între orele 08.00-23.00, în poligonul Babadag, situat între localitățile Enisala și Sălcioara pe DJ222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea, conform adresei Ministerului Apărării Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag.

Circulația pe DJ222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru decongestionarea traficului rutier.

Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805: 0745736741.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate, recomandăm să se folosească ruta alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara: BABADAG – DN 22- localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ222- localitatea SĂLCIOARA (și retur).

Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus pot duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.