O nouă rundă de trageri cu muniție de război în Poligonul Babadag

0
273
Trageri cu muniție de război în Poligonul Babadag. FOTO Prefectura Tulcea

O nouă restricție de circulație în județul Tulcea, în zona Poligonului Babadag, unde se execută trageri cu muniție de război.

În perioada 8 – 16 februarie, între orele 8.00-23.00, în poligonul Babadag situat între localitățile Enisala și Sălcioara pe DJ222, se execută trageri cu muniție de război ziua și noaptea, conform adresei Ministerului Apărării Nationale – Unitatea Militara 02025 Babadag.

Circulația pe DJ222 intre localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.

Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru lupta Babadag la numerele de telefon 0240/562805: 0745736741.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta: BABADAG – DN 22- localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ222- localitatea SALCIOARA (și retur). Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus pot duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.