O nouă rundă de trageri cu muniție reală în Poligonul Babadag

1
352
Exercițiu militar în Poligonul Babadag. FOTO MAPN

Forțele Terestre execută în perioada 2-6 noiembrie între orele 8.00-23.00, în poligonul Babadag situat între localitățile Enisala și Sălcioara pe DJ 222, trageri cu muniție de război.

În această situație, circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara este restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele, pentru descongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805, 0745 736741.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate, recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta: BABADAG – DN 22 – localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ 222 – localitatea SĂLCIOARA (și retur). Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus pot duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare.

C.S.

1 COMENTARIU

 1. Cu cine faceți mai repetiții??
  Mai aveți și voi personal de repetiții?
  Chiar mă mir că ați putut pune botul, iar acum în caz de război avem o țară lipsită de forță militară.
  Cât de prost poți să fii ca să nu anticipezi aceste masuri pe care voi le-ați aprobat.
  Felicitări, avem cea mai mică flotă militară , cel mai mic număr de trupe terestre, iar cu aviația, Doamne Ajută, să putem lansa un avion în caz de urgență.

  #VaiDeNoiSiDeCineNeConduc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.