O pacientă diagnosticată cu COVID-19 a decedat în Spitalul Județean Tulcea

1
3563
Spitalul Județean Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Chiar dacă la nivel național numărul persoanelor depistate pozitiv înregistrează de la o zi la alta recorduri negative, în județul Tulcea numărul acestora se menține redus, iar incidența a scăzut sub 1 la mia de locuitori. Potrivit datelor oficiale, de la ultima raportare au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

În județul Tulcea, după ultimele testări au fost depistate pozitive 30 de persoane, iar numărul total al bolnavilor a ajuns la 1606. De asemenea a fost raportat și un nou deces al unei persoane diagnosticate cu COVID-19, acesta fiind cel de-al 67-lea caz.

Persoana decedată, o femeie din Măcin avea 80 de ani și avea următoarele comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică, fibrilație atrială cronică și insuficiență renală. Decesul a avut loc în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Tulcea.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. De covid nu? Era vecina mea si se stie prea bine ca familiei i s a dat suma de 2000 de lei pentru a o trece diagnosticata de covid 19. Stie toata lumea. Asta mințiți tara ca murin oe capete de Covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.