O pensionară de 74 de ani a tâlhărit o altă bătrână de 84 de ani, după ce a filat-o în biserică

0
1880
Bătrâna a fost arestată, după ce a tâlhărit o altă bătrână. Sursa foto: B1.ro

O pensionară de 74 de ani a fost reținută de polițiști, fiind acuzată de tâlhărie. Victima este o altă bătrână, dar cu 10 ani mai în vârstă. Polițiștii care au înregistrat cazul s-au mirat de modul de operare al infractoarei, demn de un scenariu de film. Oamenii legii susțin că totul s-a întâmplat după un filaj la biserică.

Potrivit polițiștilor clujeni, cele două bătrâne, una de 74 de ani și cealaltă de 84 de ani, s-au cunoscut la biserică, unde cele două au intrat în vorbă, iar prima dintre ele i s-a plâns celeilalte că o duce rău și că nu are ce mânca. Astfel, ambele bătrâne au ajuns în apartamentul celei care avea să devină victimă. În timp ce gazda pregătea ceva de mâncare, pensionara-infractoare i-a pus un somnifer într-un pahar cu apă. Nu a durat mult și, profitând de starea de inconștiență a gazdei, care a băut apa din pahar, pensionara i-a sustras acesteia telefonul, o sumă de bani, haine și mai multe lucruri de prin casă.

Când gazda s-a trezit, și-a dat seama că a fost victima unei infracțiuni și a anunțat poliția. Nu a durat mult până când oamenii legii au identificat tâlhara, pe care au reținut-o pentru 24 de ore, după care instanța a dispus arestarea acesteia pentru 30 de zile. De precizat că femeia fusese dată în urmărire, iar în momentul în care polițiștii au identificat-o, aceasta a devenit recalcitrantă și a început să-i amenințe.

Nu știm dacă i-a amenințat pe oamenii legii cu acte de terorism sau cu blesteme, dar nu ne-ar mira ca, în viitor, aceasta să  ajnugă înarmată la biserică sau, Doamne ferește, să nu umble cu colive-capcană, pe care să le explodeze în altar. Sau poate va fi angajată pe post de consilier al lui Steven Spielberg.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.