O pizzerie a donat toate încasările pe o zi Asociaţiei Dăruieşte Aripi! Banii s-au ”transformat” în halate pentru medici

0
4438

Pizzeria San Marco din Constanța a direcționat  toate încasările din dată de 9 aprilie către Asociația Dăruiește Aripi în sprijinul Spitalului  Clinic de  Boli Infecțioase Constanța. Suma se ridică la 25.879,5 lei, cu care au fost achizitonate 1990 de halate chirurgicale. “Am fost foarte aglomerati în ziua de 9 aprilie. Bucătării noștri au pregătit cu mult drag 1272 de pizza, trimise acasă la constănțeni. A fost o zi în care toată echipa noastră a zâmbit, conștienți fiind că tot efortul  depus în această zi se transformă în bătălii câștigate pentru medici și pacienți. Suntem bucuroși că prin această acțiune am putut să sprijinim lupta împotriva epidemiei de Coronavirus în orașul nostru și totodată că oamenii au putut să se bucure de o pizza bună”, a declarat Dan Tănase, managerul San Marco.

Alina Patrahau, fondator Dăruiește Aripi: “Ne-a surprins într-un mod foarte plăcut inițiativa pizzeriei San Marco, deoarece în astfel de acțiuni se direcționează un procent din profit sau din încasări. Faptul că ei au decis să doneze toate încasările – și să acopere din alte resurse cheltuielile zilei  respective ne demonstrează că au înțeles ce înseamnă  să ajuți atunci când este cu adevărat nevoie. Cu cei 25.879,5 lei am cumpărat 1990 de halate chirurgicale, pe care medicii din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța le și folosesc la această ora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.