O societate din Ilfov, abonată la contracte cu statul, va construi un bloc în stațiunea Jupiter

0
239

Societatea ilfoveană Tehno Consulting Solution SRL intenționează să construiască un bloc cu funcțiunea de apartamente de vacanță în stațiunea Jupiter, zona Scoica Zodiac. În acest sens, a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) un memoriu de prezentare al proiectului.

Amplasamentul obiectivului este situat în zona Scoica Zodiac, localitatea Jupiter din Mangalia. Prin prezentul proiect se dorește construirea unui imobil cu funcțiunea de apartamente de vacanță având regim de înălțime P+3E.

Suprafața construită la sol, cu balcoane, este de 373,00 mp, iar suprafața construită desfășurată este de 1296,00 mp. Valoarea investiției este de 1.620.000 lei, iar perioada de execuție a lucrărilor este de 12 luni. Totodată, se vor asigura 15 locuri de parcare, din care două locuri sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

Societatea Tehno Consulting Solution SRL a fost înființată la data de 10 august 2004, având sediul pe strada Răscoalei, numărul 37, județul Ilfov. Unic administrator și asociat este afaceristul Bala Benian Gheorghe. În anul 2020 cifra de afaceri este de 5.518.460 de lei, profitul net de 424.117 de lei și datorii de 1.565.855 de lei. Totodată societatea are un număr de 14 angajați.

De punctat de faptul că firma Tehno Consulting Solution SRL este abonată la contractele cu statul, în ciuda faptului că în anul 2018 a fost aspru criticată pentru serviciile de proastă calitate pe care le-a executat în municipiul Mangalia. Un exemplu de contract cu statul, din anul curent: societatea a semnat cu Primăria Iași contractul pentru extinderea iluminatului public. În 2018 acestei societăţi i-a fost atribuit un contract, de către Primăria Adamclisi, pentru proiectarea modernizării străzilor din comună.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.