O supradoză de anticoagulant ar putea fi cauza morții artistului Mîțu Stoian

0
83

Se vehiculează că interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian ar fi murit după ce ar fi primit o doză prea mare de anticoagulant. INML urmează să stabilească dacă e posibil ca artistul să fi murit din cauza erorii medicilor. Datele au fost trimise la INML și, în urma analizării concluziilor acestei instituții, se va stabili dacă va fi deschisă și o anchetă de palpraxis, conform alephnews.ro.

Până ce va sosi acest rezultat nu se știe exact dacă la cauza morții se adaugă și supradozarea. În acest caz, dacă la rezultat va ieși că a existat această supradoză, ar putea fi vorba de malpraxis și de o extindere a anchetei față de medicul curant care i-a administrat acest tratament lui Petrică Mîțu Stoian și pe care îl urma de ceva vreme”, au comunicat sursele judiciare, pentru Gândul.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a anunțat, luni, deschiderea unui dosar penal care are că obiect infracțiunea de ucidere din culpă în cazul morții interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

Vă informăm că la dată de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având  obiect infracțiunea de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 C.p. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoană vătămată Mîţu Petre, la dată de 6.11.2021, în cadrul Secției de terapie intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Reșița”, au transmis luni (8.11.2021) procurorii.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la Spitalul din Reșița, județul Caraș-Severin, unde fusese internat cu sechele post-COVID.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.