O tânără are nevoie de ajutor pentru tratamentul împotriva cancerului

0
1093
Geanina Ionelia Bratu la tratament - Foto: DC NEWS

Geanina Ionelia Bratu, o tânăra din județul Vrancea care se luptă cu metastazele osoase de mai multă vreme, lansează un nou apel de ajutor pentru ședințele de chimioterapie.

Geanina Ionelia Bratu, o tânără din județul Vrancea, a fost diagnosticată, în urmă cu aproape 4 ani, cu o tumoră de rinofaringe. Ulterior, cancerul s-a extins, iar în prezent se confruntă cu mai multe metastaze osoase. În strângerea de fonduri de pe Facebook (AICI), Geanina a lansat un apel pentru persoanele care doresc să o ajute, potrivit DC NEWS.

„Numele meu este Bratu Geanina Ionelia și am vârsta de 23 de ani. Mă regăsesc din nou într-o situație dificilă și apelez la ajutorul dumneavoastră.

Acum mai bine de 3 ani am fost diagnosticată cu o tumoră malignă de Rinofaringe (un cancer agresiv în stadiul III), am urmat tratamentul specific în România unde tumora a fost redusă aproape în totalitate, dar corpul nu a mai suportat tratamentul și medicii au decis să iau o pauză.

Ulterior am plecat în Turcia pentru o investigație pe tot corpul (Pet-CT), rezultatele arătând apariția unei metastaze secundare la vertebra L2. Am urmat un tratament de 6 ședințe de chimioterapie pe o durată de aproximativ 6 luni. Rezultatul tratamentelor (România și Turcia) fiind eliminarea în totalitate a tumorii primare (Rinofaringe) și stoparea pe o anumită perioadă a evoluției celulelor canceroase.“

Donațiile se pot face la următoarele conturi:

RON (LEI) Titular cont: Bratu Geanina Ionelia Bancă: Banca Comercială Română (BCR) IBAN: RO89RNCB0076152134770001

EURO Titular cont: Bratu Ioana Bancă: Banca Transilvania IBAN: RO58BTRLEURCRT0430532601

Titular cont: Bratu Geanina Ionelia  Bancă: CEC BANK Cont RON (LEI): Cod IBAN: RO90CECEVR0108RON0639192 Cod BIC: CECEROBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.