O vacă rănită a fost ucisă pe malul Dunării și apoi a fost parțial tranșată. Poliția a deschis dosar de cercetare penală

0
403
Vaci pe câmp. FOTO Theo Leconte

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție I.C.Brătianu au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că într-o pădure de pe malul Dunării, aflată la 4 km de localitatea I.C.Brătianu, județul Tulcea, se află o bovină ucisă și tranșată.

În baza sesizării, l-a fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat confirmarea aspectelor procedând la efectuarea verificărilor specifice pentru clarificarea situației de fapt. Din cercetări a rezultat faptul că, în urmă cu câteva zile bovina ar fi fost găsită pe malul Dunării de către apelant având un picior rupt și ar fi fost îngrijită de acesta, dar persoane necunoscute au ucis-o luând o parte din carnea acesteia.

În cauză, polițiștii din cadrul Postului de Poliție I.C.Brătianu au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție fără drept, conform art. 25 din Legea 205/2004, privind protecția animalelor, iar bovina a fost ridicată în vederea îngropării acesteia în cimitirul de animale al comunei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.